img

Certificering

I dag foregår al dyrkning under vigtig hensyntagen til miljøet, og der er stor fokus på fødevaresikkerhed, kontrol og sporbarhed.
AP Grønt har gennem tiden opnået flere internationale certificering, for frugt og grønt; herunder GLOBALG.A.P. og GRASP.
Standarden indeholder en række krav som producenten skal opfylde. Det er krav der sikrer,
at produkterne dyrkes og pakkes med omtanke for miljøet, fokus på fødevaresikkerhed og respekt for medarbejdervelfærd.
GLOBALG.A.P. har bl.a. til formål at sikre forbrugere og aftagere, at produktionen foregår med mindst mulig anvendelse af sprøjtemidler og gødning,
ligesom der er stor fokus på hygiejne og fødevaresikkerhed.

GAP er en forkortelse for "Good Agricultural Practice" som betyder godt landmandskab.
Grundprincipperne er:
  • Fødevaresikkerhed
  • Miljø
  • Kvalitet
  • Sporbarhed
  • Medarbejderens sikkerhed og velfærd
GRASP står for GLOBALG.A.P. risikovurdering af social praksis

Det er udviklet til at vurdere social praksis i virksomheden og specifikke aspekter omkring arbejdstagernes sundhed, sikkerhed og velfærd.

Se vores certificeringer her: 
DS/EN ISO 22000:2018
DS/EN ISO 45001:2018
GLOBALG.A.P. RISK ASSESSMENT ON SOCIAL PRACTICE (GRASP)
GLOBALG.A.P