BABYLEAVES

Baby Spinat

Babyspinat er spinat der er høstet, inden den er færdigudviklet. Den har en mild smag og er god i varme retter, stuvninger og blandede salater.

Sæson: Maj-Oktober

Feld Salat

Feld salat har en mild, lidt krydret, nøddeagtig smag. Det gør den god i salater, grønsagsblandinger, i supper, stuvninger eller dampet.

Sæson: Maj-Oktober

Mizuna

En japansk bladgrønsag, der anvendes som salat. Har en mild smag, hvilket gør den velegnet i blandede salater, alene eller i wok retter, hvor den vendes i lige før servering.

Sæson: April-Oktober

Rucola

Bladene på ruculasalaten er små og smalle, stærkt grønne og fligede. Smagen er meget aromatisk og krydret og kan karakteriseres som senneps- og nøddeagtig. Rucola kan indgå i et utal af retter kolde som varme bl.a i salater, pesto, supper og saucer. Derudover kan den bruges som pynt eller marineres.

Sæson: Maj-Oktober

Rød Mangold

Spæde rødbedeblade. De har en meget mild smag af rødbeder, med en let nøddeagtig eftersmag. De er ideelle i salater og i varme retter, hvor bladene vendes i lige før servering.

Sæson: Maj-Oktober

Rød Sennep

De spæde blade kan bruges i salater, wokretter og som pynt.

Sæson: Juni-August

Spinat

En bladgrønsag, der kan være glat eller kruset. Kan anvendes dampet, stuvet, sauteret, i tærter, pastaretter, supper eller sovser. God sammen med muskatnød og citron.

Sæson: Maj-Oktober

Bulls Blood

Spæde rødbedeblade. De har en meget mild smag af rødbeder, med en let nøddeagtig eftersmag. De er ideelle i salater og i varme retter, hvor bladene vendes i lige før servering.

Sæson: Maj-Oktober

Gul mangold

Sød, mild og nøddeagtige smag.
God i alle typer salat.

Sæson: Maj-Oktober

Grøn mangold

Karakteristisk smag af hasselnødder.
Velegnet i alle salattyper.

Sæson: Maj-Oktober

Rødbedeblade

Spæde rødbedeblade. De har en meget mild smag af rødbeder, med en let nøddeagtig eftersmag. De er ideelle i salater og i varme retter, hvor bladene vendes i lige før servering.

Sæson: Maj-Oktober

Rød mizuna

Dekorativ japansk bladsalat med mild smag af nødder.
Kan bruges i salater, wokretter og som pynt.

Sæson: Maj-Oktober

Pak choi

Spændende asiatisk bladgrønsag med karakteristisk smag.
God til wok, supper og salat.

Sæson: Maj-Oktober

Tat soi

Asiatisk bladgrønsag med krydret smag.
God til wok, supper og salat.

Sæson: Maj-Oktober

Tango crisp rød

Flotte røde salatblade.
Milde med let bitter eftersmag.

Sæson: Maj-Oktober

Tango crisp grøn

Ny variant af grønne salatblade.
Milde med let bitter eftersmag.

Sæson: Maj-Oktober

Stor spinat

Sprød konsistens og flot farve.
Gog til stuvning, dampning, sautering og supper. Meget højt vitamin og protein indhold.

Sæson: Maj-Oktober

Orange mangold

Dekorativ med en sød og let smag af nødder.

Sæson: Maj-Oktober